آقا امید منظورت از هیبریدی همون UEFI هستش ؟
اگه آره که مال من هم دارتش.
سپاس.
:11()::11()::11():
Printable View
آقا امید منظورت از هیبریدی همون UEFI هستش ؟
اگه آره که مال من هم دارتش.
سپاس.
:11()::11()::11():
آها صحیح ... بله حواسم به نوع نبود . انشاالله برم بگیرم سیستم رو و خودم تست کنم این مورد رو که شما فرمودید .. نتیجه رو انشاالله اعلام خواهم کرد:11():نقل قول:
فقط موارد رو دقیق رعایت کنید . ویندوز 8.1 64 و درایور 14.7 و درایور های جدید برد برای ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی و برنامه liveupdate طبق لینک که دادم.نقل قول:
البته روی بالای کارت یک سوئیچ هست . مثل این عکس اگر روی وضعیت 1 بگذارید روی بایوس legacy مثل کارت های دیگه ست میشه .فقط در حالت خاموش این کار رو کنید و اول این کار رو انجام بدید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام . من الان سیستم رو تحویل گرفتم ... والا من هرچی به گرافیک نگاه میکنم و اونجا هم موضوع رو شرح دادم و نگاه کردن دگمه ای روی خود گرافیک وجود نداشت و دقت هم که به عکس کردیم دیدیم دگمه زیر اون هدسینگ ها هست که اصلا نمیشه اون رو برداشت ! در نتیجه باید غید دگمه رو زد . حالا به نظر شما با همون آپدیت نرم افزاری این دگمه تعویض میشه ؟
بله تمام موارد مطرح شده تو اون صفحه رو مطالعه کنید و انجام بدید .ولی واقعا مسخرست که چنین سوئیچی رو دور از دست قرار دادن .ولی طبق این عکس دم دست هستنقل قول:
آها چه جالب !! بله دیدمش ... الان روی 2 بود !! الان بزارمش روی یک ؟ !!!نقل قول:
بله بگذارید روی یک .نقل قول:
زدم ... یک تلق کوچولو کرد که صدای مخصوص جابه جا شدن بود و رفت یک الان دارم وین 8.1 64 نصب میکنم ببینیم چی میشه امید به خدانقل قول:
مشکلی نیست . حله . فقط درایور 8.1 64 رو برای گرافیک بگیر .نقل قول:
سلام من وین 8.1 نصب کردم درایو رو هم اووکی کردم ... اون لایو رو هم نصب کردم روی لایو هم الان نشون میده روی یک هست اما هنوز مشکل تصویر دارم که دور مانیتور سیاههنقل قول: